Előfizetői tartalom

Betenne az EU az adócsalóknak - Mi lesz így az adóparadicsomokkal?

Portfolio
Az Európai Bizottság azt tervezi, hogy Panama, a Bahama-szigetek, Mauritius és kilenc további országot a komoly pénzügyi kockázattal bíró országok listájára vesz fel, legfőképp a pénzmosásra és a terrorizmus finanszírozása hivatkozva - egy dokumentumtervezet alapján, amit várhatóan csütörtökön hoznak nyilvánosságra, írja a Reuters.

Várhatóan csütörtökön teszik közzé azt a tervdokumentumot, ami alapján 12 ország a pénzügyileg kockázatos besorolást kapna az EU-tól. Az alábbi, adóparadicsomként is ismert országokról van szó: Panama, Bahama-szigetek, Mauritius Barbados, Botswana, Kambodzsa, Ghána, Jamaica, Mongólia, Mianmar, Nicaragua Zimbabwe A listán szereplő országok „komoly veszélyeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés