Előfizetői tartalom

ITM: újraindulhatnak vidéken a közlekedési vizsgák

Portfolio
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium engedélyével 2020. május 6-tól Budapest és Pest megye kivételével újraindulhatnak az országban a közlekedési vizsgák és utánképzések. Az intézkedés a közúti, a vasúti, a hajózási és a légügyi területet egyaránt érinti, az első vizsgákat a jövő hétre szervezhetik meg - derül ki az ITM közleményéből.

A minisztérium a járványügyi veszélyhelyzeti intézkedésekhez igazodva 2020. március 19-i hatállyal függesztette fel a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. vizsgáztatási és utánképzési tevékenységét. Az elmúlt bő másfél hónapban a vizsgaközpont csak a tárca külön engedélyével, néhány esetben szervezhetett vizsgákat és vizsgálatokat, pl....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés