Előfizetői tartalom

Koronavírus: 8 ezer felett a járvány áldozatainak száma Belgiumban

MTI
Belgiumban a helyi közegészségügyi szolgálat keddi adatai szerint 24 óra alatt 97-en hunytak el a koronavírus-járvány okozta betegségben, így a halálos áldozatok száma átlépte a nyolcezret a 11,5 millió lakost számláló országban. A halálesetek 40 százaléka idősek otthonában történt. Hollandiában 87-en haltak meg a hét elején, Luxemburgban nincs újabb halálos áldozat.

Belgiumban egy nap alatt 242 új fertőzöttet azonosítottak, a vírus kitörése óta megfertőződöttek száma több mint 50 ezer. A helyi sajtó tájékoztatása szerint a kórházi felvételek száma már harmadik napja száz alatt van, és ezúttal 63 ember gyógyultan hagyhatta el az egészségügyi intézményeket. A fekvő betegek száma 3082, intenzív ellátásra közel 700-an szorulnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés