Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely nekiment Orbán Viktornak a kijárási korlátozás miatt

Portfolio
Levelet írt a miniszterelnöknek a főpolgármester a budapestiekre és Pest megyeiekre érvényes kijárási korlátozás fennmaradása miatt. Szerinte fájó, hogy a budapestiekre vonatkozó lakhelyelhagyási, utazási tilalomra vonatkozó kormányzati bejelentések sok esetben nem állnak összhangban a hatályos veszélyhelyzeti kormányrendeleti szabályokkal.

Az ellentmondásos helyzet Levelet küldött Orbán Viktornak a főpolgármester és ennek tartalmát meg is osztotta hivatalos Facebook-oldalán. Karácsony Gergely ebben emlékezteti a miniszterelnököt arra, hogy "ma van egy hónapja, hogy részt vett a kormányülésén, ahol azt az ígéretet kapta a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével közösen, hogy a kormány egy hónapon belül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés