Előfizetői tartalom

Az országos tisztifőorvos elmagyarázta, hogy lehet biztonságosan strandolni a nyáron

Portfolio
A vidéki strandok újranyitnak, és ezzel kapcsolatban az országos tisztifőorvos elmondta az operatív törzs mai sjatótájékoztatóján, hogy a strandokon kerülni kell a zsúfoltságot, a közös érintésű felületeket pedig legalább óránként-félóránként fertőtleníteni kell. A zárt medencék nem lehetnek nyitva, de a fürdőkhöz tartozó zárt helyiségek (például öltözők) igen. A parton egy emberre legalább 16 négyzetméternek kell jutnia, és a vízben is érdemes távolságot tartani. A medencékban a szokásos klórmennyiséget nem kell növelni a fürdővízben. Kiss Róbert rendőr alezredes ismertette a mezőgazdasági vendégmunkások belépésének szabályait.

2020. május 07. 12:30 Megosztás Véget ért a sajtótájékoztató "Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra" - hallottuk ma is a búcsúzást. Holnap a szokásos módon ismét élőben tudósítunk majd az operatív törzs sajtótájékoztatójáról. Címlapkép:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés