Előfizetői tartalom

Koronavírus: május végén derülhet ki, hogy mennyire kiterjedt a járvány Magyarországon

Portfolio
Pest megyében már május elsején megkezdődtek a Semmelweis Egyetem vezetésével végzett országos koronavírus-felmérés szűrővizsgálatai, ma Fejér megyében, pénteken pedig Nógrád megyében is elindulnak a vizsgálatok. Révfülöp az első település, ahol már az összes kiválasztott személy eljött a szűrésre. A felmérés egy hét múlva zárul és május végére várhatók az eredmények.

Ma Fejér megyében, míg pénteken már Nógrád megyében is elindul a Semmelweis Egyetem által szervezett koronavírus szűrés. Pest megyében a vizsgálatok szervezése május 1-je óta folyamatos. A Veszprém megyei Révfülöp az első olyan település, ahol egy nap alatt az összes, KSH által kiválasztott személy eljött a szűrésre. Ott május 5-én összesen 25 főnél végezték el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés