Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a ma reggeli magyar adatok

Portfolio
3150 főre nőtt a hazánkban a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 10 idős krónikus beteg. Ezzel 383 főre emelkedett az elhunytak száma, 801-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1966 fő. Az aktív fertőzöttek 63%-a, az elhunytak 79%-a, a gyógyultak 52%-a budapesti vagy Pest megyei. 968 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 50-en vannak lélegeztetőgépen.

Az elmúlt 24 órában 39 új fertőzöttet találtak a hatóságok. Ez beleillik a hét eleje óta jellemző alacsonyabb számok sorába, tehát továbbra is úgy tűnik, hogy a járvány terjedése lassult. Az elhunytak száma egyelőre nem csökken, ez várhatóan majd a következő hetekben követhet be, ahogy a kisebb megbetegedésszám elkezd kevesebb áldozatot követelni. Addig a nyers halálozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés