Előfizetői tartalom

Müller Cecília szerint nem változott a tesztelési protokoll az elmúlt napokban

Portfolio
Az országos tisztifőorvos szerint még nem volt olyan halálozás Magyarországon, ahol előtte ne tárták volna fel a betegséget, ez pedig azt jelenti, hogy minden szükséges tesztet elvégeznek. Az elmúlt napok csökkenésével kapcsolatban elmondta, hogy a protokoll nem változott, a teszteket továbbra is az orvosok kérik, mindenesetre a napi tesztek számában nagy a fluktuáció.

Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a laboratóriumi eljárások menete nem változott, ezeket a háziorvosok, vagy immáron a szakorvosok kérik.A laboratóriumok ennek fényében annyi vizsgálatot végeznek, amennyit az orvosok kérnek. Felhívta a figyelmet, hogy a napi elvégzett vizsgálatok száma rendkívüli fluktuációt mutat - az elmúlt napokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés