Előfizetői tartalom

Alig csitul New Yorkban a koronavírus-járvány

MTI
New York államban változatlanul alig lassul a koronavírus-járvány fertőzöttjeinek és halálos áldozatainak növekedése - közölte Andrew Cuomo kormányzó csütörtökön, a szokásos napi sajtókonferenciáján. Elmondta: szerdán 231 ember halt meg az amerikai államban az új típusú koronavírus okozta, Covid-19 nevű tüdőgyulladásos betegségben. Mint fogalmazott, "fájdalmasan magas" ez a szám, s hozzátette, hogy a járvány halálos áldozatainak napi száma azért, ha nagyon lassan is, de csökken.

"Fantasztikusan jó hírnek" nevezte viszont, hogy az egészségügyi dolgozók körében végzett "agresszív tesztelés" nyomán az derült ki, hogy körükben alacsonyabb a megfertőződés veszélye az átlagosnál. Eddig egyébként 25 egészségügyi intézményben mintegy 27 ezer orvoson és ápolón végezték el az antitest-tesztet. Cuomo azt is közölte: a járvány idejére felfüggesztik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés