Előfizetői tartalom

Elárulta Orbán Viktor, mikor indulhat újra az élet Budapesten és Pest megyében

Portfolio
Leghamarabb jövő hét végén kerülhet sor a központi régióban a kijárási korlátozások lazítására, de mivel magas még a halálozási ráta, ezért a járványügyi szakemberek óvatosságára kell hallgatnunk – hangsúlyozta a Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió ma reggeli interjújában. Azt is jelezte, hogy nem valószínű a nyári iskolai szünet előtt a fizikai oktatásra való visszatérés. Kijelentése szerint az áprilisi és májusi gazdasági számok „brutálisak lesznek”, és már 163 ezren kérnek támogatást a magyar államtól. Várakozása szerint a most tavaszi brutális számok után „gyorsabban visszatalálunk a sikeres magyar gazdaság ösvényére, mint azt sokan várják”.

2020. május 08. 08:59 Megosztás A kijárási korlátozások és a döntés alapja  Orbán Viktor a ma reggeli műsorban azt mondta, hogy az alapján határoznak majd a központi régióbeli kijárási korlátozások lazításáról, hogy a még mindig magas halálozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés