Előfizetői tartalom

Koronavírus: Norvégia is kinyit

Portfolio
Norvégiában, ahol napról napra csökken a SARS-CoV-2 nevű vírusra diagnosztizált napi új fertőzöttek száma, hétfőn nyílnak újra az iskolák, a bárok pedig június 1-jén. A 200 főnél nem nagyobb kulturális és sportrendezvényeket június 15-től engedélyezik, és 16-án indulhat a profi labdarúgó-bajnokság, az edzések már csütörtökön megkezdődtek - közölte a kormány.

"Célunk, hogy június 15-én megnyissuk mindannak a nagy részét, ami eddig zárva tartott" - közölte Erna Solberg norvég kormányfő sajtótájékoztatóján. "Egy fontos feltétel azonban van: csak akkor oldjuk fel a korlátozó intézkedéseket, ha kézben tudjuk tartani a járványt" - tette hozzá. Norvégiában "félkarantént" vezettek be az új koronavírus miatt március közepén. Április...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés