Előfizetői tartalom

Koronavírus: rossz hírek érkeztek Spanyolországból

MTI
Spanyolországban 1095-tel nőtt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma egy nap alatt - tette közzé a spanyol egészségügyi minisztérium pénteki jelentésben. A szaktárca csak az orr- és garatváladékból vett minták alapján, úgynevezett PCR-tesztekkel igazolt fertőzéseket tekinti új eseteknek. Csütörtökön 754, szerdán 685 ilyen pozitív eredményről számolt be.

Az eljárás eddig 222 857 embernél mutatta ki a SARS-CoV-2 nevű vírus jelenlétét. Ezen kívül még 37 260 esetben igazolták a már lezajlott fertőzést úgynevezett ellenanyag-vizsgálattal. A vírusfertőzésbe 229-en haltak bele az elmúlt egy nap során. Csütörtökön 244, szerdán 244 halálos áldozatot jelentettek a tartományok. Az elhunytak száma 26 299. A minisztérium adatai szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés