Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: brutális adatok érkezhetnek Magyarországról

Portfolio
Gyorsabban visszatalálunk a sikeres magyar gazdaság ösvényére, mint azt sokan várják, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök. A márciusi 10%-os ipari visszaesési adatra azt mondta: „lesz az még rosszabb is”, az áprilisi adatok brutálisak lesznek. Jelezte, hogy a szerdai kormányülésen már voltak állami munkahely teremtéssel kapcsolatos döntések, például az, hogy megduplázzák a közmunka keretét.

Örömmel indítjuk újra az életet, de nem a gazdaságot, a gazdaságnak az a dolga, hogy szolgálja az életünket, és bár a gazdaság nagyon fontos, de az élet újraindítása ennél fontosabb. "Én sietnék, de a zakómat markolják a szakemberek" - hangsúlyozta a Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió ma reggeli interjújában Orbán a márciusi 10%-os ipari visszaesési adatra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés