Előfizetői tartalom

Magyar cégek, figyelem! Megérkeztek a lehetőségek a koronavírus-válság túléléséhez

Portfolio
Magyarországon is bizonytalanná vált az üzleti helyzet a koronavírus válság miatt. Egy ilyen helyzetben tudjuk, mire van szüksége a cégeknek, a vállalatvezetésnek, a tulajdonosoknak: információra a döntéshozatalhoz és azonnali cölöpökre a finanszírozásban. Ezekkel felvértezve ugyanis átvészelhetik az átmeneti, nehéz időszakot. A Portfolio és a Hiventures több állomásos sorozatot indít annak érdekében, hogy a hazai vállalkozások személyre szabottan jussanak hozzá a túléléshez, fejlődéshez, szintlépéshez, terjeszkedéshez, esetleg átstrukturáláshoz szükséges eszközökhöz. Tudjuk ugyanis, hogy a hazai kis- és középvállalati cégvilág mennyire színes, ezért az igények is különbözőek. A sorozat első állomása most csütörtökön lesz, az online konferencia szakmai programja pedig már elérhető az esemény oldalán.

A Hiventures és a Portfolio közös, új és egyedülálló online eseménysorozatának első állomásán, május 14-én 10 órai kezdettel a résztvevők elsőként átfogó képet kapnak a magyar gazdaságvédelmi akcióterv intézkedéseiről, annak jelentőségéről. Ezt követően a Magyar Fejlesztési Bank, majd a Hiventures vezérigazgatójának előadásaiból a hazai cégvezetők és tulajdonosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés