Előfizetői tartalom

Bírálja a súlyos koronavírusos esetek fővárosba szállítási utasítását Karácsony Gergely

Portfolio
|
MTI
Folytatódik az üzengetés és a levelek küldözgetése a főpolgármester, az operatív törzs, az országos tisztifőorvos, illetve a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár között a Budapestet érintő koronavírusos adatok megismeréséről, illetve arról a friss miniszteri utasításról, miszerint minden szállítható koronavírusos beteget Budapestre két intézmény egyikébe kell szállítani, noha vidéken is vannak erre alkalmas fogadó centrumok és egy járványkórház is felépült.

Újbóli adatkérés Karácsony Gergely főpolgármester a fokozatos újraindítás megtervezése érdekében már múlt csütörtökön elkérte a járványügyi adatokat a Miniszterelnökséget vezető minisztertől, de valahogy még ma reggelig sem érkezett meg az ezzel kapcsolatos levél az operatív törzshöz. Ezért újra elküldte azt direktben az operatív törzsnek és Müller Cecília...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés