Előfizetői tartalom

Koronavírus: biztató olasz adatok érkeztek

MTI
|
Portfolio
Több mint két hónapja nem volt ilyen alacsony az egy nap alatt diagnosztizált új koronavírusos esetek száma Olaszországban a polgári védelem hétfő esti adatai szerint: az elmúlt 24 órában mindössze 744 új fertőzöttet jelentettek. Az aktív fertőzöttek száma 836-tal mérséklődött az egy napja mért több mint 1500-as csökkenés után, s ekképpen már "csak" 82 488. Közülük 13 539 embert kórházban kezelnek, az intenzív osztályokon pedig már ezer alá süllyedt a Covid-19-betegek száma.

A járvány halálos áldozatainak száma a tájékoztatás szerint így elérte a 30 739-t, és az utóbbi két napon emelkedést mutat a napi halálozás. A járvány gócpontjának számító Lombardiában 68 volt a halottak száma az egy nappal ezelőtti 62 után. Az új fertőzöttek száma pedig 364-re emelkedett a korábbi 282 után. A tartományban a halottak száma túllépte a 15 ezret,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés