Előfizetői tartalom

Így indulhatnak újra a külföldi nyaralások Európában

Portfolio
Az Európai Bizottság a mai napon egy iránymutatásokat és ajánlásokat magában foglaló csomagot terjeszt elő, amely a tagállamokat hivatott segíteni abban, hogy a hónapok óta tartó lezárások után és a szükséges egészségügyi óvintézkedések tiszteletben tartása mellett fokozatosan feloldják az utazási korlátozásokat és lehetővé tegyék az idegenforgalmi vállalkozások számára az újrakezdést.

A csomag célja (amellett, hogy az európai állampolgárok utazhassanak nyaralni, akár külföldre is), hogy segítsen kilábalni az EU idegenforgalmi ágazatát a világjárvány okozta válságból a vállalkozások támogatása révén. A turisták és utazók vonatkozásában A Bizottság a következő intézkedésekkel kívánja visszaadni az utazás lehetőségét: A belső határellenőrzések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés