Előfizetői tartalom

Így változott meg az élet Magyarországon a koronavírus miatt - Ezek a legfrissebb számok

Portfolio
Közzétette legfrissebb mobilitási statisztikáit a Google, amelyek látványosan bemutatják, hogyan változott meg az élet a koronavírus-járvány következtében. Magyarországon jelentősen visszaesett a munkahelyen és a tömegközlekedési állomásokon töltött idő, különösen Budapesten, ezzel párhuzamosan az otthon töltött idő növekszik. A legfrissebb adatok alapján több időt töltünk parkokban (Budapest kivételével), a Balaton melletti Somogy megyében pedig már növekszik a rekreációs helyek látogatottsága.

Közzétette legfrissebb mobilitási jelentését a Google, ami azt hivatott bemutatni, hogy a koronavírus-járvány kapcsán bevezetett intézkedések hogyan befolyásolják az egyes helyek látogatottságát. A legfrissebb magyar jelentés május 7-re vonatkozik (múlt hét csütörtök), ami már tükrözheti a május 4-től életbe lépett vidéki lazítások hatásait. A Google jelentésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés