Előfizetői tartalom

Elárulta Orbán Viktor, mikor döntenek Budapest újranyitásáról

Portfolio
A kormány megkapta a polgármesterek véleményét, és Budapest újranyitásával kapcsolatban szombaton tartanak még meghallgatást a kormányon kívüli tanácsadók, virológusok, profeszorok körében, majd ezután, szombaton jöhet döntés Budapest újranyitásáról - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió "Jó reggelt!" műsorában.

Elkezdődhet-e az enyhítés a fővárosban? - tette fel a kérdést a műsorvezető Orbán Viktornak. A válasza szerint többen gyógyulnak meg, mint ahányan megbetegednek. Az élet újraindításának a feltételei megvannak, de  a védekezést nem hagyhatjuk abba. A védekezést térben tagolni kell, vidéken enyhíteni tudtunk, Pest Megyében is, de a nagy kérdés Budapest. Óriási a népűrűség....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés