Előfizetői tartalom

Magyarország hétfőtől újraindítja az egészségügyet

Portfolio
Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium államtitkára közölte, hogy a kormány számos intézkedést tett a járvány lassítása és a gazdasági helyzet javítása érdekében. A kormány csökkenti az adóadminisztrációt, így gyorsítják az áfakiutalást automatikusan a cégeknek. Müller Cecília tisztifőorvos közölte, csak óvatosan enyhítenek, hiszen a vírus még itt van köztünk. Kiderült, hogy hétfőtől bizonyos egészségügyi ellátások újra bevezetésre kerülnek.

2020. május 15. 11:34 Megosztás Mikor lehet látogatni idősotthonban? Pontosan nem lehet megmondani, mikor lehet látogatni az idősotthonokban, mondta Müller. A legsérülékenyebb, legmagasabb kockázatúakat meg kell védeni, ide tartoznak a szociális otthonokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés