Előfizetői tartalom

Válság ide vagy oda, új kórházat nyit az egyik legnagyobb magánegészségügyi csoport

A járványügyi helyzetben valósággal berobbant a videós távkonzultáció és ez a megoldás várhatóan tartósan velünk marad - árulta el a Portfolio-nak adott interjújában Lancz Róbert, a Doktor24 Csoport vezérigazgatója több ezer ilyen vizsgálat lebonyolítása alatt megszerzett tapasztalatai alapján. A magánegészségügyi szolgáltató vezetője arról is beszélt, hogy a videókonzultáció továbbfejlesztése érdekében egy új, egyedülálló szolgáltatáson dolgoznak. A vezérigazgatóval beszéltünk a koronavírus-gyorstesztek egy részének alkalmatlanságáról, a cégcsoport tesztelési stratégiájáról, az egészségügy újranyitásának tapasztalatairól, az új egészségközpontjuk és kórházuk tervezett megnyitásáról és a krízis magánegészségügyi piacra gyakorolt hatásáról is. Ennek kapcsán előrevetítette: a koronavírus felgyorsíthatja az átrendeződést a piacon, a tőkeerős központok még inkább helyzetbe kerülhetnek.

Lassan eltelt két hónap a koronavírus-járvány okozta új helyzetben a magánegészségügyi szolgáltatók számára. Mi a Doktor24 Csoport várakozása a helyzet normalizálódása kapcsán? Az a célunk, hogy higiénés szempontból a miénk legyen a legbiztonságosabb ellátóhely. A pandémia kezelésében - a nagy nyugat-európai klinikákhoz hasonlóan - az Európai Betegségmegelőzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés