Előfizetői tartalom

Koronavírus az olaszoknál: két hónapja nem haltak meg ilyen kevesen, de megint nőtt az új fertőzöttek száma

Portfolio
Ellentétes folyamatokról közölt adatokat az olasz polgári védelem, mert míg az elmúlt 24 órában koronavírus-járvány miatt elhunytak száma 242-ről 153 főre esett, ami március 9. óta a legalacsonyabb, addig az újonnan fertőzöttek száma 789-ről 875-re gyorsult. Jó hír azonban, hogy az elmúlt egy hétben egy napot kivéve folyamatosan 1000 fő alatt van a napi új fertőzöttek száma.

A Reuters által közzétett szombat esti beszámoló szerint a friss szombati adatokkal: 224 ezer 760-ra nőtt az összes olasz igazolt fertőzött száma, ami az ötödik legmagasabb a világon az Egyesült Államok, Spanyolország, Egyesült Királyság és Oroszország után. Az aktív fertőzöttek száma 70 ezer 178 főnél jár a pénteki 72 ezer 70 fő után és közülük 775-en vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés