FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: lazít tovább Magyarország - De mennyire volt eddig szigorú a többiekhez képest?

Portfolio
Mivel jövő hétfőtől Budapesten is érvénybe lépnek a lazítások a koronavírus miatt elrendelt kijárási korlátozásokban, így megnéztük, hogy most még mennyire számít szigorúnak a szabályozás itthon nemzetközi összevetésben és a többi régiós országban most hogyan állnak a lazításokkal. Hiszen naponta kapjuk a híreket az enyhítésekről, de nem árt ezeket egy összevethető módszertan alapján ábrákon is elhelyezni.

A szombati miniszterelnöki és kancelláriaminiszteri bejelentések alapján egy több lépcsős lazítási folyamat indul el az ország utolsó térségeként Budapesten is a kijárási korlátozásokban. Május elejétől már a Pest megyén kívüli térségre érvénybe léptek lazítások és éppen ezt mutatja az alábbi ábrán a zöld vonal is, amely az Oxfordi Egyetem kormányzati válaszlépéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés