Előfizetői tartalom

Vége a kijárási korlátozásnak Budapesten is, bejelentette Gulyás Gergely a részleteket

Portfolio
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tett bejelentést ma 16.20 körül az M1 hírcsatornán, ismertetve a Budapesten hétfő 0 órától érvényes szabályokat. Ezek megfelelnek a két héttel korábbi vidéki lazítás szabályainak, így például minden üzlet megnyithat, és a vendéglátóhelyek teraszai és kerthelyiségei lesznek használhatók hétfőtől. 200 fő alatti lakodalmakat is két hét csúszással, június 15-étől lehet majd tartani a fővárosban. A veszélyhelyzeti felhatalmazást május végén adhatja vissza a kormány az Országgyűlésnek, ha a kedvező járványügyi tendenciák fennmaradnak.

2020. május 16. 16:28 Megosztás Megszűnhet a veszélyhelyzeti felhatalmazás Ha a járványügyi tendencia nem változik, a kormány május végén a veszélyhelyzeti felhatalmazás visszavonását fogja kérni az Országgyűléstől - jelentette be Gulyás Gergely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés