Előfizetői tartalom

Mégsem jó ötlet a kijárási korlátozás feloldása?- Franciaországban egy hét szabadság után 25 új gócpont alakult ki

MTI
Huszonöt új gócpontot tártak fel az egészségügyi hatóságok Franciaországban a koronavírus-járvány miatt nyolc hétig tartó szigorú kijárási korlátozások hét eleji feloldása óta - közölte Olivier Véran egészségügyi miniszter.. A franciák ugyanakkor az újságban megjelent felmérés szerint a karantén fokozatos feloldásának megkezdését sikeresnek ítélik meg: a kormányzat tetszési mutatója öt százalékponttal emelkedett.

A gócpontok között legalább két vágóhíd is szerepel, s mindkettő a kevésbé veszélyeztetett, zölddel megjelölt övezetben található. A Bretagne-ban található Mené településen működő vágóhídon hat, míg az Orléans közelében található Fleury-les-Aubrais vágóhídján 34 embernél mutatták ki a SARS-CoV-2 nevű új koronavírust szombaton. A JDD arra emlékeztetett, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés