Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a hétfői magyar adatok

Portfolio
3535 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 11 idős krónikus beteg. Ezzel 462 főre emelkedett az elhunytak száma, 1400-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1673 fő, harmaduk (568 fő) kórházi ellátásra szorul, közülük 46-an vannak lélegeztetőgépen.Az aktív fertőzöttek és az elhunytak 45%-a, az elhunytak 62%-a budapesti.

A kormányzati portál mai jelentése alapján 26 új fertőzöttet találtak az elmúlt 24 órában az országban. Utoljára egy hete jelentettek ilyen alacsony adatot. Összességében a napi esetszámok a stagnáláshoz közeli, lassú ereszkedő trendbe illenek bele. Tegnap 11 beteg hunyt el a járvány következtében, utoljára 10 napja láttunk ennél több halálesetet. A nyers halálozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés