Előfizetői tartalom

Bevallotta Trump: olyan szert szed koronavírus ellen, aminek súlyos mellékhatásai lehetnek

MTI
|
Portfolio
Miután a Fehér Házban is terjedni kezdett a koronavírus és Mike Pence alelnök közvetlen munkatársa is elkapta a betegséget, a jelek szerint Donald Trump amerikai elnök is jobban aggódik. Talán ezzel is összefügg, hogy egy hétfői fehér házi eseményen új és lényeges információkat tudtunk meg Trump vírustesztjeiről és arról, hogy milyen szerrel igyekszik védekezni az esetleges betegség ellen.

Rendszeresen végeznek rajta vírustesztet, ezek eddig mind negatívak voltak, de másfél hete hidroxiklorokint szed - mondta el Donald Trump amerikai elnök hétfőn újságíróknak a Fehér Házban, miután gazdasági vezetőkkel folytatott egyeztetéseket. Az elnök elmondta, hogy nemcsak a malária és az egyes súlyos autoimmun betegségek - mint például a lupusz vagy a reumatoid artritisz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés