Előfizetői tartalom

Érdekel, mekkora pusztítást végzett a koronavírus Európában? - Mutatunk két döbbenetes ábrát az autópiacról

Portfolio
Nehéz szavakkal leírni, hogy a koronavírus, a járvány megfékezése érdekében hozott szigorú intézkedések micsoda pusztítást végeztek az európai autópiacon: áprilisban valamivel több, mint 270 ezer új autót helyeztek csak forgalomba, amely történelmi, 76,3 százalékos zuhanást jelentett 2019 áprilisához képest. A meghatározó autópiacokon egyaránt drámai visszaeséseket láthattunk, a helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy Magyarországon több autót adtak el múlt hónapban, mint Olaszországban és Spanyolországban. A koronavírus járműiparra gyakorolt hatása kiemelt téma lesz a Járműipar 2020 online konferencián, érdemes jelentkezni. 

Járműipar: Forradalmi időszakban csapott le a koronavírus-járvány Találkozzon, kérdezzen a magyar autóipar meghatározó vezéreitől Ön is! Csütörtökön Járműipar 2020 online konferencia, ne maradjon le róla, már csak pár napig jelentkezhet: Információ és jelentkezés Idén áprilisban soha nem látott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés