Előfizetői tartalom

Nehéz helyzetbe került a magyar autóipar, hogyan segít a kormány? - György László válaszol!

Portfolio
A koronavírus okozta sokk után megkezdődött a talpra állás az autóiparban: sorra nyitnak újra az üzemek, térnek vissza a munkavállalók és pörög fel a termelés. A koronavírus-járvány viszont sokáig érezteti még negatív hatásait a globális és hazai autószektorban, újabb jelentős kihívásokat támasztva egy forradalmi időszakban, amely során teljesen átalakul az iparág. Ebben a kifejezetten izgalmas időszakban kerül megrendezésre a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös szakmai online konferenciája 2020. május 21-én, amelyen előadóként részt vesz György László is. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkárától ön is kérdezhet élőben.

Járműipar: Forradalmi időszakban csapott le a koronavírus-járvány Ne maradjon le erről a lehetőségről, regisztráljon most: Információ és jelentkezés A Járműipar 2020 konferenciánk első, online alkalma május 21-én, csütörtök délután 14.00 és 15.30 között kerül megrendezésre. A konferencia kiemelten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés