Előfizetői tartalom

Rekordütemben terjed a koronavírus a világban - Hogy lehet így újranyitni?

Portfolio
Minden eddiginél gyorsabban, több mint 90 ezer fővel nőtt a koronavírus terjedése a világban a 7 napos mozgóátlag legfrissebb adata szerint, ami elsősorban a brazil járvány rohamos terjedésével, másodsorban az amerikai járvány lecsengésének megtorpanásával függ össze – derül ki a Portfolio vizsgálatából. Nagy kérdés, hogy így hogyan lehet sikeresen megvalósítani a gazdaságok újranyitását ebben a két országban és persze ott a nagy kérdés, hogy az Európában már javában zajló újranyitás vezet-e az esetszámok újbóli intenzív emelkedéséhez. Egyelőre ennek még nem látjuk határozott jeleit.

2020. május 19. 21:46 Megosztás Cuomo: az idősek mindig meg fognak halni ettől a vírustól, nem tudunk mindenkit életben tartani Donald Trump amerikai elnök kedden bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt zárva marad az amerikai-kanadai határ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés