Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkeztek a szerda reggeli magyar adatok

Portfolio
3598 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 3 idős krónikus beteg. Ezzel 470 főre emelkedett az elhunytak száma, 1454-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1674 fő. Az aktív fertőzöttek 45%-a , az elhunytak 61%-a, a gyógyultak 46%-a budapesti.  Az aktív fertőzöttek harmada, 539 fő igényel kórházi kezelést,közülük 29-en vannak lélegeztetőgépen.

A kormányzati portál által megadott adatokból kiderül, hogy az elmúlt 24 órában 42 új fertőzöttet regisztráltak a hatóságok. Ez magasabb, mint a megelőző három nap esetszáma, illetve az elmúlt egy heti átlagot is meghaladja. A napi megbetegedések száma alacsony szinten hullámzik, különösebb trend nélkül. Erre utal az is, hogy az aktív fertőzöttek száma egy hete 1650...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés