Előfizetői tartalom

Problémákat talált az Európai Bizottság Magyarországon a koronavírus-válság közepette

Portfolio
|
MTI
Az Európai Bizottság az Európai szemeszter keretében megvizsgálta Magyarország helyzetét, és több aggályos pontot is talált. Javaslataiban felszólítja a kormányt többek között az egészségügyi infrastruktúra és a rendszer általános állapotának javítására, a közbeszerzéseknél a verseny fokozására, az agresszív adótervezés elkerülésére, de javasolják a munkanélküli segély időtartamának meghosszabbítását is. Szóba kerültek a különleges jogrenddel kapcsolatos korábbi kritikák is.

A Bizottság közzétette az Európai szemeszter keretén belül a Magyarországra vonatkozó ajánlásait, miután kiértékelte az ország helyzetét. Az általános értékelésben a testület több aggályos pontot is talált, ezután az alábbi öt ajánlást fogalmazták meg: Első pontként a Bizottság azt javasolja Magyarországnak, hogy tegyen meg mindent a járvány hatékony kezelésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés