Előfizetői tartalom

Járványügyi menetrend jön nyáron, megszűnhet néhány távolsági buszjárat

Portfolio
Ideiglenes járványügyi menetrendek lépnek életbe nyáron – közölte az ITM. A járványügyi készültségben alkalmazott menetrendek lehetővé teszik a helyközi közlekedési szolgáltatások működőképességének megőrzését, egyúttal igazodnak a kereslethez. Távolsági buszjáratok indokoltságát vizsgálják ott, ahol van párhuzamosan futó vasúti fővonal. 

Az elmúlt hónapok minden területen – a családokban, a gazdaságban, a tanulásban, a szabadidő felhasználásában – jelentős változásokat hoztak. Így változott a közösségi közlekedés igénybevétele, változtak az emberek utazási szokásai, lehetőségei is.  Az egyes vonatokon és helyközi buszjáratokon a kijárási korlátozások idején a korábbi utasforgalom ötöde-tizede...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés