Előfizetői tartalom

Már biztos: beszáll a Masterplast az egészségiparba

Portfolio
A következő lépéséhez érkezett a Masterplast márciusban bejelentett akvizíciója, a vállalat kötelező érvényű megállapodást írt alá egy német gyár 50 százalékának megvásárlására. Az esemény nem csak azért jelentős a cég életében, mivel története legnagyobb felvásárlása lesz, hanem azért is, mert az egészségiparba is beszáll ezzel a magyar vállalat.

Elhárultak az akadályok a Masterplast történetének legnagyobb akvizíciója elől, miután Németországban 2020.05.20-án kötelező érvényű megállapodást írtak alá az üzletben résztvevő felek. A modern építőipari membránokat és az egészségipar számára speciális alapanyagokat gyártó német LHB GmbH & Co. Beschichtungs KG egyik gyáregységét vásárolja meg a magyar cég....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés