Előfizetői tartalom

Bank of America: 70 éve nem voltak ilyen vonzóak a részvények

Portfolio
Az elmúlt 70 évben egyszer sem voltak olyan vonzóak a részvénypiacok a kötvénypiacokhoz képest, mint most – állítja a Bank of America friss elemzésében. Jelenleg az S&P 500 indexben szereplő részvények osztalékhozama jóval magasabb a 10 éves amerikai államkötvényhozamnál, ilyen időszakokban általában az következik, hogy a következő 12 hónapban felülteljesítők a részvénypiacok a kötvénypiacokhoz képest.

70 éve nem voltak olyan vonzóak az amerikai részvénypiacok a kötvénypiacokhoz képest, mint jelenleg – áll a Bank of America legfrissebb elemzésében. Az S&P 500 index osztalékhozama 2 százalék, ami a háromszorosa a 10 éves amerikai államkötvényhozamnak. Ha pedig hinni lehet a múltnak, akkor ezt a részvénypiacok felülteljesítése követi majd a kötvényekhez képest. Az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés