Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: Kásler Miklós ösztönei miatt maradt el a tömeges fertőzés Magyarországon

Portfolio
„Azért nem lett tömeges a megbetegedési fázis Magyarországon, mert a Kásler miniszter által vezetett csapat” jól vizsgázott, a miniszter ösztönei jól működtek és neki köszönhetően indult el időben a kormányzati járványügyi védekezés – állt ki erőteljesen minisztere mellett a ma reggeli Kossuth Rádió interjúban Orbán Viktor. A kormányfő óvatosságra intett, mert a korlátozások után hirtelen felpezsdülő élet felerősítheti még a járványt, ezért újra kért mindenkit a védőtávolság betartására. Hangsúlyozta, hogy most már sokkal magabiztosabb, „fickósabb” abban, hogy működni fog a gazdaság újraindítási terve és ennek több más miniszterének is köszönetet mondott. Közben azt is jelezte, hogy 173 ezer ember van most Magyarországon, aki dolgozni szeretne. A félórás interjú során elhangzott fontosabb információkat az alábbi hírfolyamunkban közöljük.

2020. május 22. 08:16 „Ma már fickósabb vagyok, macsósabb” "Eddig óvatosabb voltam, mint ma reggel vagyok, eddig bíztam abban, hogy ez (a gazdaság újraindítási terve – a szerk.) működni fog, de most már nem csak bízom benne, hanem látom is” – jelentette ki. Úgy fogalmazott...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái