Előfizetői tartalom

Operatív törzs: egyelőre nem indokolt a vásárlási idősávok megszüntetése

Portfolio
Az operatív törzs ma sajtótájékoztatóján Kiss Róbert rendőr alezredes elmondta, hogy a jelenlegi járványhelyzetben még nem indokolt az idősek részére fenntartott vásárlási idősávok megszüntetése. A Portfolio kérdésre válaszul Müller Cecília elmondta, hogy a megyei számokat azért korrigálták, mert az eljárás során kiderült, hogy a személyek nem is a vizsgálatkérő adatlapon bejelentett címükön tartózkodnak - de az egy hónapos átfutási időt nem tudtuk meg. Müller Cecília ezen kívül beszélt az oltóanyagfejlesztésről is, szerinte ígéretesen haladnaka folyamatok a Debreceni Egyeteme és a Népegészségügyi Központ együttműködésében.

2020. május 22. 11:46 Megosztás A tatabányai beteghordó kérdését Müller itt és most lezárja Ezt egy kérdésre válaszul jelentette ki, mégpedig azzal indokolva, hogy személyiségi jogi és immár kegyeleti kérdésről van szó. Annyit azért elmondott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés