Előfizetői tartalom

A legfontosabb adatok, amiket már most tudunk az Orbán-kormány keddi nagy bejelentéséből

Csiki Gergely
Az eredeti tervekhez képest egy hét csúszással, de még így is - a hagyományokhoz híven - nagyon korán ismerheti meg mindenki a 2021-es költségvetést, kedden ugyanis (a legutóbbi tervek szerint legalábbis) Varga Mihály pénzügyminiszter beterjeszti az erről szóló törvényjavaslatot a parlamentnek. Az utolsó pillanatban felülvizsgált hiánycél, többletforrás az egészségügy átalakítására, a 13. havi nyugdíj finanszírozása, érdemben növekvő, 2550 milliárd forintos Gazdaságvédelmi Alap, 2000 milliárd forint feletti állami beruházás - néhány kiemelt fejlemény a jövő évi büdzséből. Összegyűjtöttük, hogy mit tudunk már most a kormány jövő évi terveiről.

UPDATE: Hétfő reggel kiderült, hogy a költségvetést kedden 10 órakor adja át Varga Mihály pénzügyminiszter Kövér Lászlónak. Kapcsolódó cikkünk 2020. 05. 25. Kedden 10 órakor jön Varga Mihály nagy bejelentése A 2021-es költségvetésről közben meg is jelentek az első cikkeink: Kapcsolódó cikkünk 2020. 05. 26. Egyértelmű, kik lesznek a 2021-es költségvetés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái