Előfizetői tartalom

Egy hónap alatt 80 ezer büntetést szabtak ki autósoknak díjfizetés nélküli úthasználat miatt Magyarországon

MTI
A személygépjárművekre márciusban mintegy 80 ezer, áprilisban csaknem 50 ezer esetben szabott ki pótdíjat díjfizetés nélküli úthasználat miatt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt., amely jogosulatlan úthasználat miatt márciusban 18 ezer, áprilisban pedig több mint 10 ezer esetet adott át a bírságot kiszabó rendőrségnek - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

Márciusban az e-matrica rendszerben közel 20 millió, áprilisban 13 millió áthaladásnál ellenőrizte a személygépjárművek úthasználati jogosultságát a NÚSZ. A 3,5 tonna feletti járművekre vonatkozó e-útdíj rendszerben az év harmadik hónapjában 6,5 millió, a negyedik hónapban több mint 5 millió tehergépjármű-áthaladásnál ellenőrizte a díjfizetést a kamerarendszer....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés