Előfizetői tartalom

Jutalékemeléssel segíti kisvállalkozói partnerhálózatát a Szerencsejáték

MTI
A Szerencsejáték Zrt. bónuszjutalékot tartalmazó hálózatvédelmi és fejlesztési akciótervvel segíti a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került értékesítő partnereit, akiktől a munkahelyek megtartását, valamint a szolgáltatások színvonalának emelését kérik a támogatásért - mondta a társaság vezérigazgatója az MTI-nek nyilatkozva.

Dr. Czepek Gábor elmondta, az akcióterv összesen több mint 5 milliárd forint értékű többletjutalékot juttat a kiemelt kis- és középvállalkozó partnereknek, akik ötezer alkalmazottjuk megtartása mellett a járvány következtében elmaradt bevételeiket is visszapótolhatják. Aláhúzta, a koronavírus-járvány okozta ügyfélforgalom visszaesés és az elmaradt sportesemények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés