Előfizetői tartalom

Kiderül, mitől húzott még mindig a magyar gazdaság

Portfolio
Magyar szempontból az MNB keddi kamatdöntése határozhatja meg a hét hangulatát, a jegybank tud reagálni a koronavírus-válság eddigi fejleményeire, ha szeretne. Emellett a hét végén jelenik meg az első negyedéves GDP részletes adata, melyből kiderül, minek köszönhette a 2 százalék feletti növekedését a magyar gazdaság az első negyedévben.

A hétfő reggel a felülvizsgált német GDP-adattal indul, majd délelőtt az IFO gazdasági hangulatindexének friss adata jelenik meg. Itthon jóval szegényesebb lesz a naptár, csak az MNB szokásos heti devizaswap-tendere érdemel említést, bár az az eszköz egyre kevésbé fontos a likviditáskezelés szempontjából a fedezett hiteltender és az egyhetes betét bevezetése óta. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés