Előfizetői tartalom

Koronavírus: új csúcsra gyorsult a terjedés, mutatjuk a főbb gócpontokat a világban

Portfolio
Minden eddiginél magasabbra, kereken 100 ezer főre gyorsult a naponta koronavírussal újonnan fertőzöttek 7 napos mozgóátlaga a világban, és sajnos sok gócpont ország folyamatait átnézve egyelőre nincs is esély a globális esetszám-lassulásra. Brazíliában még mindig elképesztő ütemben gyorsul a járvány terjedése, ami talán nem véletlen az elnök viselkedése miatt sem (maszk nélkül jelenik meg a korlátozások feloldását követelő tüntetéseken), de az indiai, chilei és mexikói görbék is a járvány felgyorsuló terjedését jelzik. Nyugat-Európában és Oroszországban szerencsére szépen szorul vissza a járvány, a mi régióban a cseheket kivéve úgy tűnik: sikerül kontroll alatt tartani a terjedést. Idehaza a ma reggeli adatok szerint 15 új fertőzöttet találtak és újabb 5 beteg hunyt el. Friss hétfői hírfolyamunk a témában percről-percre.
2020. május 25. 21:29 "Elvesztett" 1900 koronavírus-halottat Spanyolország Több mint 1900-zal csökkentette a koronavírus okozta regisztrált halálesetek számát a spanyol...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái