Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjött a kedd reggeli jelentés

Portfolio
3771 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 idős krónikus beteg. Ezzel 499 főre emelkedett az elhunytak száma, 1836-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1436 főre csökkent. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 49%-a budapesti. 436 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 27-en vannak lélegeztetőgépen.

A kormányzati portál számaiból az következik, hogy az elmúlt 24 órában 15 új fertőzöttet találtak, ez megegyezik az előző napi alacsony adattal. Az aktív fertőzöttek száma tovább csökkent, ami szintén arra utal, hogy lassulóban van a járvány Magyarországon. Szomorúbb fejlemény, hogy tegnap 8-an vesztették életüket a járványban, ezúttal is idős, beteg emberek hunytak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés