Előfizetői tartalom

Koronavírus: ennyivel csökkent az új fertőzések száma Belgiumban

Portfolio
A koronavírus-járvány március elejére datált belgiumi megjelenése óta először csökkent száz alá a fertőzéssel újonnan regisztráltak száma az országban. Tovább csökkent a fertőzés okozta betegségben elhunytak száma is, a kórházba szállítások aránya azonban stagnál. Hollandiában tovább csökkent az új fertőzöttek száma, de még meghaladja a 100-at. Luxemburg egy hete nem adott hírt egyetlen új elhalálozásról sem, egy nap alatt mindössze egy ember esetében lett pozitív a vírusteszt eredménye.

Belgiumban a közegészségügyi szolgálat keddi tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában 8080 vírustesztből mindössze 98 lett pozitív, ezzel 58 615-re emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma az országban. A járvány továbbra is Flandriában, az ország északi felében van jelen hangsúlyosabban, a főváros kevéssé érintett. Az eddigi esetek közül 32 952-t Flandriában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés