Előfizetői tartalom

Itt a kormány javaslata: a családi pótlékot is elvehetik az erőszakos diákok szüleitől

MTI
Az Országgyűlés elé terjesztette a kormány az iskolai erőszak megszüntetéséről és megelőzéséről szóló törvényjavaslatot, amely szükség esetén lehetőséget biztosít a gyors, erős, hatékony fellépésre az iskolai erőszakot elkövetők ellen - közölte Horváth László fideszes parlamenti képviselő szerdán sajtótájékoztatón.

A képviselő az MTI-hez eljuttatott hangfelvételen azt mondta, hogy a kormány azt javasolja, ha egy diákot erőszakos iskolai cselekménnyel ítélnek el, ne járjon utána egy évig családi pótlék. Horváth László szerint az iskolai erőszak gyökere nem az iskolában, hanem az elkövető családjában van, ezért a család felelőssége a gyermek iskolai viselkedése. A javaslat kezdeményezi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés