Előfizetői tartalom

Koronavírus: újra begyorsult a járvány Iránban, de két másik közel-keleti országban is egyre nagyobb a baj

MTI
|
Portfolio
Már keddi globális körképünkben is felhívtuk a figyelmet arra, hogy Iránban kezd megint begyorsulni a járvány terjedése, de a legfrissebb adat szerint már napi 3 ezer fölé gyorsult az új esetszám, ami csaknem új rekordnak számít és közben szintén rekord üteműre, 47-re nőtt az egy nap alatt a betegségben elhunytak száma Egyiptomban.

A legnépesebb, csaknem 100 milliós lakosú arab országban, Egyiptomban már 1052-en haltak meg a ragály miatt, a fertőzöttek száma keddre bőr ezer fővel, 27 ezer 536-ra emelkedett. Immár hatodik egymást követő napja van ezer fölött az adat. Iránban március 30-a óta a legtöbb új fertőzöttet jegyezték fel keddre: egy nap alatt 3117-et. A ragály halottainak száma 24 óra alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés