Előfizetői tartalom

Lassan visszatér az élet Franciaországba is

MTI
Franciaországban szerdán 29 ezer fölé emelkedett a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, de a kórházban ápoltak száma tovább csökkent, és a járványügyi korlátozások előző napi újabb enyhítésének köszönhetően az élet egyre inkább visszatért a régi kerékvágásba, amitől a kormányzat a gazdasági visszaesés tompítását reméli.

Az egészségügyi tárca szerda esti közleménye szerint kórházban 81-en hunytak el az elmúlt 24 órában a Covid-19 fertőzés következtében, és ezzel 29 021-re emelkedett a halálos áldozatok száma. A járvány kezdete óta kórházban 18 671-en haltak meg a koronavírus-fertőzöttek közül, az idősotthonokban és egyéb szociális intézményekben 10 350-en vesztették életüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés