Előfizetői tartalom

Itt a lista: ezekbe a városokba repülhetsz júniusban Budapestről

Portfolio
Kétszerannyi utas fordult meg májusban a budapesti repülőtéren, mint egy hónappal korábban, ez azonban még mindig a töredéke a szokásos május forgalomnak, az egy évvel ezelőtti szinthez képest 98 százalékos volt a visszaesés. A járatok fokozatos újraindulásával elkezddött a lassú forgalomnövekedés, júniustól újabb célállomások kerülnek be a budapesti reptér kínálatába.

Utas- és cargo forgalom Májusban Európa egyre több országában újraindult a légiközlekedés, így egyre több légitársaság jelenti be Budapestről és Budapestre újra induló járatait is. A koronavírus-járvány az áprilisi utasforgalmat befolyásolta legerőteljesebben, azonban a májusi adatokon már látható a lassan növekvő forgalom. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér áprilisban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés