Előfizetői tartalom

Külföldre mennél nyaralni? Itt a friss lista az országokról, ahova már utazhatsz

Portfolio
Az európai turizmust is ledöntötte a lábáról a koronavírus, de ahogy egyre több országban oldják fel az eddig bevezetett korlátozásokat, úgy nyitják meg egyre többen határaikat a külföldi állampolgárok előtt. Mostanra már csak nagyon kevés olyan ország van Európában, amely tartja a bezártságot, egyelőre a szomszédos országok közötti határnyitások a gyakoribbak, de a látogatottabb turistacélpontok már szélesebb körben is fogadják a külföldieket. Lenti cikkünkben ismét összeszedtük, jelen állás szerint hova lehet már menni idén nyáron, Európán belül.

Közép-Kelet-Európa Ausztria Az osztrák külügyminiszter az e heti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy június 4-én csütörtöktől minden határellenőrzést megszüntetnek 7 szomszédos ország irányába, amelyeket a koronavírus-járvány miatt vezettek be, az egyetlen kivétel Olaszország, mert ott még mindig magasak a napi fertőzéses esetszámok. A bejelentés szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés