Előfizetői tartalom

Kiderült: mégis megkapják az 500 ezres juttatást a kórházi gyógyszerészek és a gyógytornászok is

Portfolio
Az elmúlt napok ágazati szakmai felháborodása után úgy tűnik, hogy korrigál az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), mert Kásler Miklós miniszter múlt pénteki bejelentésével ellentétben mégis megkapják az egyszeri 500 ezer forintos bruttó egészségügyi juttatást a koronavírus-járványbeli munkájuk elismeréseként a kórházi gyógyszerészek és a gyógytornászok.

A kórházi gyógyszerészek és a gyógytornászok is kapnak az egyszeri juttatásból – írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az ATV Híradójának idevágó kérdéseire. A csatorna is azt firtatta, ami sokak körében felháborodást váltott ki, hogy Kásler Miklós miniszter szavai alapján mégsem kapja meg minden egészségügyi dolgozó a pluszjuttatást, a gyógyszerészek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés